Mid of Week

De Mid of Week is een product dat wekelijks wordt samengesteld door het CSIRT-DSP. Het bevat actueel (cyber) nieuwsoverzicht en kwetsbaarheden die relevant worden geacht voor digitale dienstverleners. Tevens wordt de Mid of Week gebruikt om actuele dreigingsinformatie te delen.

Voor wie is de Mid of Week bedoeld?

De Mid of Week is gemaakt voor digitale dienstverleners. Indien u meer informatie wilt of uw organisatie mogelijk een digitaal dienstverlener is, kunt u deze pagina bezoeken. Indien u heeft bepaald dat uw organisatie een digitale dienstverlener is kunt u contact met ons opnemen via csirt@csirtdsp.nl. Vermeld hierbij op welke e-mailadressen u de Mid of Week wenst te ontvangen. Het CSIRT-DSP zal uw aanvraag verifiëren en uw aanmelding verwerken. De Mid of Week wordt niet verstrekt aan organisaties die niet voldoen aan de definitie van digitale dienstverlener.

Traffic Light Protocol

Met het versturen van de Mid of Week wordt er gebruik gemaakt van het Traffic Light Protocol. Het Traffic Light Protocol geeft aan wat u met de informatie die u heeft gekregen mag doen. De Mid of Week wordt standaard verzonden onder TLP:GREEN, echter kan het zijn dat wij in sommige gevallen hiervan afwijken. Voor meer informatie over het Traffic Light Protocol kunt u de website van First raadplegen.